sâmbătă, 20 septembrie 2014

Despre fantezii...numai de bine.

Ce-ar fi daca in loc sa avem mereu fantezii, fie ele romantice, erotice sau de orice alt fel am deveni chiar noi acele fantezii. De cate ori nu am auzit o femeie zicand ca isi doreste un barbat asa cum viseaza ea...sa arate bine, sa fie dragut si sa-i suceasca mintile cu o privire; nu am auzit in schimb nici o femeie zicand ca vrea sa devina ea fantezia unui barbat, sa fie ea tot ce isi poate dori acel barbat. De ce nu facem asta tot timpul? De ce nu cautam sa fim noi cea mai buna varianta a noastra in loc sa cautam defectele celuilalt? 

Ai zice ca e greu sa afli ce isi doreste cu adevarat un barbat si asta pentru ca ei de obicei se impart in doua categorii - cei care nu vorbesc foarte mult si de la care obtii destul de greu informatii si cei care vorbesc foarte mult si nu stii cum sa sortezi uneori informatia. Dar eu as zice ca pentru fiecare dintre ei exista solutii uneori mai simple decat am crede. Pentru prima categorie cea mai simpla varianta mi s-a parut cea spusa chiar de un barbat si anume ca unii barbati sunt ca si cainii,nu pot sa vorbeasca,dar daca te uiti in ochii lor intelegi tot. Si atunci nu-ti ramane decat sa vezi in ochii lor, in gesturile lor ce vor si sa te ghidezi dupa asta pentru a le oferi paradisul. In ce priveste a doua categorie de barbati,cei care chiar iti spun ce isi doresc, cu ei cred ca adevarata provocare este daca poti tu ca femeie sa te ridici la inaltimea fanteziilor lor. Iar daca poti s-o faci,fa-o...ce vei descoperi apoi in barbatul respectiv va fi paradisul tau. 



 Oricum ar fi ele, rostite sau subtil sugerate, fanteziile ar trebui incercate si transformate cat mai des in realitate. Ca femeie poti primi complimente care sa te faca sa te simti frumoasa, iubita, dorita, dar nimic nu se compara cu adorarea din ochii barbatului ale carui vise le-ai transformat in realitate. In privirea aceea iti validezi toata increderea in tine, privirea aceea te face sa il crezi cand iti spune ca a gasit in tine tot ce si-a dorit mereu la o femeie.

Nu te rezuma la a fi doar femeia de care el s-a indragostit, fii femeia de care el nu se poate abtine sa nu se indragosteasca in fiecare zi...




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Când treci de la 3 orgasme pe an la 3 pe weekend...

Cred că am mai afirmat anterior că nu sunt genul de femeie pentru care un orgasm e ceva firesc și de așteptat în orice condiții, ba din c...