miercuri, 1 august 2018

Când treci de la 3 orgasme pe an la 3 pe weekend...

Cred că am mai afirmat anterior că nu sunt genul de femeie pentru care un orgasm e ceva firesc și de așteptat în orice condiții, ba din contră, a trebuit mereu să "muncesc" pentru el și de multe ori fără rezultat. M-a uimit mereu naturalețea prietenelor mele care la întrebarea "ai orgasm de fiecare dată când faci sex?" răspundeau cu un "da" atât de lejer de parcă le-aș fi întrebat dacă le trece setea după ce beau apă. Pe de altă parte am și extrema cealaltă care n-au ajuns niciodată la orgasm și intre astea două m-am considerat cumva normală... dar doar cumva. Într-un colț al minții știam ca trebuie să fie mai mult de atât.

E adevărat că motive și scuze sunt multe... și să dea naiba dacă știu de ce le inventăm, dar clar e că dacă vedem că nu ne iese de câteva ori sau o vreme, cumva ne dăm bătute și zicem asta e, n-a fost să fie. 
Dar ce te faci când vine o vreme când îți iese o dată, apoi iarăși și încă odată până când îți dai seama că se întâmplă atât de des că a devenit ceva normal și deja te aștepți să se întâmple mereu. În momentul ăla bunica ar zice probabil "tu zi bogdaproste și ține-l pe lângă tine pe ăl de ți le dă cât poți!". Şi da, poți să zici bogdaproste pentru că astfel de bărbați nu-ți ies în cale prea des sau multe n-au răbdare să le descopere potențialul. Multe femei au în cap ideea că un astfel de bărbat apare în viața lor, le-o trage o dată și le-a dat lumea peste cap, știu imediat că ăla e și gata, se termină filmul cu un final fericit.  Eu nu cred asta deloc... eu cred că un bărbat apare în viața ta, ți-o trage o dată și abia de acolo începe filmul. Un film în care îl descoperi, te mulezi după el, te enervezi groaznic doar ca apoi să fii imens de fericită în brațele lui... nimic nu cred că vine de-a gata în viața asta și cu atât mai puțin sexul. Timpul mi-a arătat că relațiile se construiesc treptat, la fel și intimitatea, încrederea și pasiunea. Mulți spun că ce ai cu partenerul la începutul relației este apogeul pasiunii și al zburdălniciei în materie de sex, dar am fost surprinsă să trăiesc cu mult mai mult după câțiva ani. Şi ce e și mai surprinzător este că lucrurile astea se întâmplă când nu ești atent, puțin azi, puțin mâine și vine o zi când realizezi că ai trecut de la 3 orgasme într-un an la 3 într-un weekend și stai și te întrebi cum și când ai ajuns aici.
Mi-ar plăcea să zic pentru că merit, dar adevărul e că doar cu foarte mult noroc şi dăruire până la urmă ajungi aici. Doar dacă îți permiți să-l cunoști pe celălalt și nu mă refer aici la faptul că-i place mazărea sau fasolea, galbenul sau roșul, nu zic sunt importante şi astea trecând prin viață, dar doar dacă îți pasă cum te atinge şi unde, cum îl atingi şi unde, cum îți răspunde la atingeri, la cuvinte, la provocări; dacă te lași condusă de instinct și porniri mai mult decât de gânduri şi păreri sau de ce ai citit sau auzit pe te miri unde, abia atunci faci din fiecare întâlnire un uragan de simțiri şi nebunie, o eternitate de trăiri în câteva ore şi o ploaie de orgasme răvășitoare.
Chiar nimic nu vine de-a gata și cu atât mai puțin sexul, de aceea nu vă zic decât să fiți acolo când se întâmplă și să vă bucurați de bărbații voștri cum se cuvine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Când treci de la 3 orgasme pe an la 3 pe weekend...

Cred că am mai afirmat anterior că nu sunt genul de femeie pentru care un orgasm e ceva firesc și de așteptat în orice condiții, ba din c...