luni, 27 octombrie 2014

Despre arta de a te lasa condusa...


"Si ea mai descopera ca marele secret al dansului este sa te lasi condusa", "Dieta mediterránea"

Traim intr-o lume in care femeile nu se mai lasa conduse...nu se mai lasa conduse de barbati in afaceri, sunt perfect capabile de a si le conduce singure, nu se mai lasa conduse cu masina, stiu si le place sa si le conduca singure, nu se mai lasa conduse de prejudecati, le-au depasit si isi inventeaza lumea asa cum vor ele. Dar in tot acest proces de emancipare multe dintre ele au uitat totusi cat de placut este sa te lasi condusa uneori...sa te lasi condusa de pasiune si sa iubesti cum n-ai iubit in toata viata ta, sa te lasi condusa de un barbat in dans si sa dansezi cum n-ai dansat in toata viata ta, sa te lasi condusa de instincte si sa ai cele mai mari realizari din viata ta. 

Ca toate lucrurile din viata asta a noastra complicata cred ca si a sti sa te lasi condusa la momentul potrivit este o arta si sa gasesti acel echilibru perfect intre aceste momente o adevarata maestrie. 
Sa te afli in bratele unui barbat care stie cum sa te conduca in timpul unui dans de exemplu, sa-i simti hotararea din maini cand te lipeste de corpul lui, apoi aceeasi hotarare cand te intoarce dintr-o singura rasucire a incheieturii reprezinta pentru mine forta masculina cea mai subtila si fascinanta in acelasi timp. Admir o femeie capabila sa se abandoneze unui astfel de control, un control al barbatului care isi doreste sa o faca pe ea sa iasa in evidenta, sa o scoata din zona ei de comfort si sa o duca pe culmi poate inca neexplorate. Iar acest abandon intalnit adesea in dans cred ca se reflecta la fel de bine si in iubire. O femeie care alege sa se abandoneze in bratele unui barbat care stie cum sa o intuiasca, stie cum sa scoata la suprafata adevaratele ei dorinte si sa o faca sa-si doreasca sa fie ea pur si simplu este o femeie curajoasa fara doar si poate, dar si o femeie determinata. 

  
Cred ca se intampla deseori sa confundam momentele in care ne lasam conduse cu momentele de slabiciune si cred ca de multe ori gresim. Fragilitatea unei femei, gingasia ei cred ca sunt arme care inca darama multe ziduri si cu care inca se cuceresc multe inimi de barbati impenetrabile in aparenta. Sunt situatii si momente in care e nevoie sa fii dura, exigenta, poate chiar rea pentru a fi luata in serios si a obtine ce vrei, dar ce obtii asa n-are nici un termen de comparatie cu ce obtii printr-un zambet sincer la momentul potrivit, printr-o grimasa dragalasa sau o atingere aparent intamplatoare. 

Sa fii femeie si sa fii constienta de toate atuurile pe care le ai consider ca este un dar extrem de pretios pe care fiecare dintre noi ar trebui sa-l apreciem in consecinta. Asadar, fiti femei...femei frumoase, femei sincere cu ele insele, femei pasionale si femei pur si simplu...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Când treci de la 3 orgasme pe an la 3 pe weekend...

Cred că am mai afirmat anterior că nu sunt genul de femeie pentru care un orgasm e ceva firesc și de așteptat în orice condiții, ba din c...