duminică, 24 august 2014

Tu ce vrei sa fii cand o sa fii mare?!


"Tu ce vrei sa fii cand o sa fii mare?!" a sunat intrebarea lui catre ea intr-o zi oarecare. Sufletele lor deja se cunosteau bine, se iubeau deja parca dintr-o alta viata, dar in acest timp prezent erau inca la inceput; la inceput de conversatii, la inceput de descoperiri si de uimiri vazand interminabilele compatibilati dintre ei. Ea nu a stiut sa-i raspunda imediat, si au lasat zilele sa treaca. Odata cu ziua in care si trupurile lor au ajuns sa se cunoasca, sa se descopere si sa se iubeasca a venit si raspunsul ei.

In bratele lui, doar ei doi pe o terasa parca special creata sa se potriveasca raiului din sufletele lor, ascultand muzica lui Julio Iglesias si ascultandu-l pe el vorbind despre cat admira artistii si curajul lor de a-si expune sufletul in fata celorlalti, a venit si raspunsul ei - "Scriitoare...asta vreau sa fiu cand voi fi mare. Poate n-o sa fiu apreciata, poate n-o sa stie nimeni cine sunt, dar eu voi fi fericita." 

Si sufletul ei a simtit brusc ca respira, nu se gandea inca la detalii, nu stia ce va face, dar spiritul ei era liber.



Sa indraznesti sa faci ce-ti place - asta mi se pare unul dintre cele mai grele si inspaimantatoare lucruri pe care alegi sa le faci in viata. Te sperie gandul ca vei esua, dar te ingrozeste ideea ca vei reusi. Si cum totul se plateste in viata asta, pretul pentru reusita sau esecul tau va fi macar fericirea de a fi incercat. 

Tu indraznesti?!


Un comentariu:

  1. i want to be a succesfull architect... i love imagination ... btw,visit and follow me on shukranzahari.blogspot.com ... happy blogging

    RăspundețiȘtergere

Când treci de la 3 orgasme pe an la 3 pe weekend...

Cred că am mai afirmat anterior că nu sunt genul de femeie pentru care un orgasm e ceva firesc și de așteptat în orice condiții, ba din c...