miercuri, 27 ianuarie 2016

Cum se îndrăgostesc femeile?!

Primul răspuns care îmi vine în minte este - de fiecare dată altfel. Deși simptomele sunt cam aceleași de fiecare dată, felul în care o femeie se îndrăgostește poate fi foarte diferit în funcție de bărbatul care o cucerește. Sunt bărbați care ne intră pe sub piele imediat, bărbați cu care avem o chimie și o conexiune din primul moment, sau sunt bărbați care ne cuceresc în timp, care ne transformă cu un gest sau un cuvânt întreaga perspectivă și odată cu ea, sentimentele față de ei. Personal, n-aș putea spune că prefer o modalitate celeilalte de a mă îndrăgosti, pentru că fiecare are farmecul ei, ca și bărbații cu care vin la pachet. 
Femeile se îndrăgostesc în mijlocul nopții, atinse de o mână caldă și cuprinse de brațe puternice, dar la fel de ușor se îndrăgostesc și în mijlocul zilei atinse de o vorbă spusă la timpul ei și o privire din care nu se pot desprinde. Totul se rezumă la acel mic detaliu, pentru cei mai mulți de neobservat, care le atinge mintea și sufletul atât de profund încât, odată ce l-au trăit, totul se schimbă. Un singur moment, o clipire, o străfulgerare de gând și drumul spre inima ei ți-e deschis. Totul depinde de acel moment, de acel punct de cotitură, fără el nimic nu are noimă, indiferent de câte calități ar avea bărbatul respectiv. O femeie nu se îndrăgostește mai niciodată de ce arată un bărbat tuturor, de aspectul lui, de posesiunile lui, o femeie se îndrăgostește de ce îi arată doar ei - de încrederea lui în sine când își propune să o cucerească, de tandrețea cu care o privește dimineața peste ceașca de cafea aburindă, de admirația din ochii lui când o privește trăgându-și ciorapii pe ea înainte să plece. Pentru o femeie iubirea înseamnă detalii; întreabă o femeie de ce iubește și vei fi surprins să constați că nici unul din răspunsuri nu va fi "pentru că e frumos, deștept sau bogat". În schimb vei primi multe răspunsuri precum - "cu el pot să fiu eu însămi", "pentru că mereu își amintește de desertul meu preferat", "doar cu el pot trăi pasiunea în cel mai pur sens al cuvântului" - și lista poate continua la nesfârșit. Și mulți dintre acești bărbați nici măcar nu știu de ce sunt iubiți așa și mi-ar plăcea ca ei să afle toate lucrurile astea și să fie mai conștienți de ce anume face o femeie să se îndrăgostească până peste cap. Mi-ar plăcea să văd și să aud mai des despre astfel de bărbați, frumoși în suflet și minunați, bărbați despre care o femeie să nu se poată abține să nu vorbească și despre care să scrie și să arate lumii că ei există. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Când treci de la 3 orgasme pe an la 3 pe weekend...

Cred că am mai afirmat anterior că nu sunt genul de femeie pentru care un orgasm e ceva firesc și de așteptat în orice condiții, ba din c...