luni, 26 octombrie 2015

Îndrăgostiți-vă preț de un dans...

De ceva vreme am descoperit în dans o bucurie pe care puține lucruri mi-au oferit-o până acum și pe măsură ce dansez mai mult, pe atât mă simt mai prinsă și mai fascinată de magia lui. Dansul pentru mine înseamnă libertate, înseamnă emoție, tandrețe și mai ales senzualitate. Iar când găsesc și un partener pe măsură, abia atunci începe cu adevărat magia.
În dans cred că e la fel ca în iubire, totul se reduce la chimie. Am simțit pe propria piele ce înseamnă conexiunea cu un bărbat în dans. Poți să fii tehnic perfect și să știi toți pașii, dar dacă nu există chimie între voi, nu iese nimic. Și ce mi se pare mai fascinant este faptul că simți acea chimie din prima secundă, din momentul în care ți-a luat mâna și te-a dus ușor pe ringul de dans. Simți muzica vibrându-ți în tot corpul și brațul lui înconjurându-ți ferm mijlocul și lipindu-te de el cu totul și știi că ce urmează o să-ți înmoaie genunchii. Te lipești și tu de el și, zâmbind, îl lași să te conducă în mișcări senzuale, simți cum șoldurile tale îi urmăresc fiecare impuls pe care ți-l dă, genunchii tăi îl țin strâns și îl lasă să cânte o simfonie cu corpul tău. Te mai îndepărtează din când în când, te admiră și te trage înapoi în brațele lui, îi simți forța și hotărârea cu care îți conduce trupul, îi simți răsuflarea caldă pe obraz și îi intuiești zâmbetul din colțul gurii.


Așa cum spune mereu și instructoarea mea de dans, corpurile voastre trebuie să spună o poveste atunci când dansează. Iar povestea poate fi mereu alta, depinde doar de tine și de partenerul tău. Un dans e suficient să redai povestea unei pasiuni mistuitoare, să simți în brațele lui atâta atracție, atâta energie cât pentru săptămâni de flirturi și întâlniri, dar în acel moment să nu vă știți nici măcar numele. Când dansezi din toată inima, devii ușor vulnerabil. În dans oamenii sunt sinceri, deși de multe ori nu realizează asta, iar chimia cu celălalt se simte imediat, de ambele părți. Preț de acel dans povestea voastră poate fi una fascinantă, preț de acel dans te poți îndrăgosti de trupul lui lipit de al tău, de mirosul lui care îți rămâne în păr și îl simți apoi ore întregi răscolindu-te, de hotărârea lui conducându-te, seducându-te cu fiecare pas, de încrederea lui simțind că face asta. Un bărbat care te cucerește prin dans este pentru mine un simbol de masculinitate fascinantă și irezistibilă, felul în care un bărbat poate domina o femeie în dans și femeia să fie absolut subjugată forței lui și atracției către el nu îl mai întâlnești decât în pat. Doar într-un moment sexual veți mai întâlni o femeie care să se lase dominată de un bărbat și să-i placă. 

Și atunci e simplu... dansați... dansați cu adevărat, cu pasiune, cu sete de trupul celuilalt, cu dorința pulsând în vârful degetelor și mai ales, dansați cu trup și suflet laolaltă, merită tot efortul! 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Când treci de la 3 orgasme pe an la 3 pe weekend...

Cred că am mai afirmat anterior că nu sunt genul de femeie pentru care un orgasm e ceva firesc și de așteptat în orice condiții, ba din c...