miercuri, 7 iunie 2017

Golește-mi mintea și umple-mi sufletul

A fost o zi grea, ca prea multe altele înaintea ei, îmi simt capul plin, gândurile îmi stau înghesuite toate într-un ghem pe care n-am nici un chef să-l desfac și să-l aranjez, aș vrea doar să-l arunc pisicii și să facă ce-o ști cu el numai să nu-l mai am eu. Îți scriu romane plângându-mă de te miri ce prostie, cum că șefu', cum că unu' sau altu' în trafic, cum că lumea... tu mă lași să scriu și să scriu și când am terminat mă întrebi dezarmant cu o față zâmbitoare înainte "ce facem diseară?". Și deși știu că întrebarea ta nu e tocmai o întrebare, ci o invitație, nu mă pot abține să nu zâmbesc cu tot sufletul... chiar așa, ce m-oi tot plânge atât când facem ceva diseară?!
Cele câteva ore care mai rămân trec greu, dar trec într-un sfârșit și ajung iar aproape de tine, atât de aproape încât simt cum atenția începe să-mi fie mutată pe alte lucruri mai importante decât cele de până atunci. Îți simt atingerea electrizantă pe piele, îți sărut lobul urechii și mă afund în mirosul pielii tale. Îmi las toate simțurile să mă ghideze, nu vreau să mai gândesc, vreau doar să fiu... 
Când eşti atât de aproape de mine simt un întreg univers cum se aprinde în mine - fiori care îmi fac trupul să vibreze la atingerea ta, dorințe care se aprind la mângâierea ta, emoții care mă copleşesc din privirea ta. Nimic nu pare întâmplător cu tine, mâinile tale îşi urmează calea bine ştiută şi neşovăitoare alungând cu fiecare atingere încă un gând nesuferit şi încă unul... şi încă unul... poate nici nu-ți dai seama de toate astea sau poate faci totul perfect conștient, nici că-mi pasă, doar profit și te urmez acolo unde mă conduci. 
Mă pierd în senzații fascinante, mă surprind auzindu-mi respirația accelerată în piept și stau la marginea buzelor tale ascultând-o și pe a ta. O întoarcere plină de forță și hotărâre și sunt deasupra ta... zâmbești și mă întrebi aparent naiv ce am de gând. Tocmai asta e și ideea, nu am nici un gând, ci doar simțiri, în seara asta nu vreau altceva decât să fiu cu tine, să fiu a ta și atât. În seara asta am chef doar de tine!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu