vineri, 11 septembrie 2015

"Orgasmul este destinația finală, dar drumul până acolo are o savoare specială."

Am citit titlul ăsta undeva și nu m-am putut abține să nu vi-l împărtășesc și să nu-l dezvolt un pic. Sunt absolut de acord cu această afirmație și ce mă întristează e că există un număr mult prea mare, după părerea mea, de bărbați care nu știu acest lucru și care își măsoară virilitatea, masculinitatea și valoarea lor în ansamblu după numărul de orgasme pe care femeia de lângă ei le are. Nu aruncați cu pietre încă, nu zic că ăsta nu e un lucru bun...departe de mine acest gând, dacă ar fi după mine aș începe ziua cu un orgasm, aș continua-o cu încă vreo două după prânz și aș adormi după vreo alte șase, dar asta sunt doar eu ;) Ce vreau să spun e că valoarea unui bărbat se cunoaște, așa cum a mai spus cineva, după mărimea zâmbetului femeii de lângă el. Nu mai încercați înnebuniți să vă dați femeile pe spate cu nu știu ce tehnici sexuale extravagante, mai bine îndrăgostiți-vă femeile cu atenția pe care o merită, cu gesturi mici care pentru ele înseamnă tot și la sfârșit culegeți roadele. Pentru o femeie destinația aproape niciodată nu este atât de importantă precum călătoria până acolo și asta bărbații nu au înțeles-o niciodată. 


Femeile rareori fac sex doar pentru a avea orgasm,  ba chiar m-aș aventura un pic să afirm că femeile niciodată nu fac sex doar pentru asta...o femeie vrea să simtă bărbatul din brațele ei cu tot trupul ei, să trăiască împreună cu el fiecare atingere care-i face picioarele să tremure și fiecare sărut care o face să viseze.
Iar asta nu e valabil doar pentru sex, o femeie își dorește asta și în restul relației cu un bărbat. Vreți femei extraordinare în viața voastră?! Ieșiți un pic din tipare și cuceriți-le, cuceriți-le cu totul și cu adevărat, nu le lăsați nici o altă opțiune decât aceea de a se îndrăgosti până peste cap și înapoi în călcâie, îndrăgostiți-le împotriva voinței lor, împotriva orgoliului lor și a temerilor lor. Și faceți asta ca nimeni altul, intuiți-le, simțiți-le, răsfațați-le, dați-le lumea peste cap și fiți lumea lor, fiți prințul, balaurul si Prâslea cel Voinic la un loc și veți primi la sfârșit nu doar orgasmul mult așteptat, dar le veți primi pe ele cu totul, trup, suflet și minte.

2 comentarii:

  1. S-ar spune ca sunt lucruri lucru general stiute, dar intr-adevar la capitolul "aplicare" stam mai prost.
    Felicitari pentru ca ai spus lucrurrilor pe nume, ca ai lasat la o parte falsele pudibonderii! :)
    Orgasme intense iti doresc!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. :) Iți mulțumesc pentru feedback! Îți doresc asemenea. ;)

    RăspundețiȘtergere

Când treci de la 3 orgasme pe an la 3 pe weekend...

Cred că am mai afirmat anterior că nu sunt genul de femeie pentru care un orgasm e ceva firesc și de așteptat în orice condiții, ba din c...