duminică, 2 august 2015

Fericirea se masoara in zile...

Cred ca nu o data v-ați gândit sau ați afirmat cu patos - "Doamne,ce zi!" - fie ca era una minunata sau una care părea ca nu se mai termina. Si este cat se poate de adevărat, fericirea chiar se măsoară în zile. În zile minunate în care decizi sa scurtezi o zi de munca pentru a petrece o după-amiaza încântătoare cu un prieten drag, în zile în care te urci în mașină și nu te mai oprești decât într-un loc uitat de lume în care exiști doar tu și acel bărbat care îți umple sufletul de liniște și drăgălășenie. Fericirea e în acea zi în care îți dai seama ca te-ai îndrăgostit ca o puștoaică și zâmbetul tău este atât de luminos încât numai soarele ii este rival. Fericirea o cunoști în acea zi pe care ai petrecut-o doar cu el în pat și nu-ți puteai imagina un loc mai minunat în care puteai sa fii.        

Acestea sunt zile, ce-i drept, pe care nu le vei putea povesti nepoților la bătrânețe, dar cu siguranță îți vei dori ca ei sa le trăiască și sa zâmbești ascuns aproape când vei recunoaște aceasta fericire în ochii lor. Si sunt astfel de zile cele care ne fac sa îmbătrânim frumos, sa păstram mereu cu noi bucuria nemărginită a unei zile în care te-ai simțit atât de iubita cum nu credeai vreodată posibil și nici una din zilele care ii urmează aceleia nu-ți va răpi acea trăire.      



Învățați sa recunoașteți astfel de zile și sa le trăiți cat mai intens, merita. Si dacă sunteți atenți le veți recunoaște imediat, sentimentul ca în acel loc și cu acel om trebuia sa fiți atunci este inconfundabil, certitudinea ca în acel moment sunteți fericiți este evidenta. Nici un gând nu-ți distrage atenția, ești prezent cu trup, minte și suflet în acel moment. Si toate iau ceva cu ele din acea zi - trupul își întipărește în el senzații și simțiri ce-l fac sa tremure înfiorat la aducerea aminte, mintea retine cuvinte și gesturi care o hrănesc mult timp după aceea, iar sufletul...sufletul trăiește cel mai mult aceste zile și el este cel care își va aminti mereu de ele. Mintea și trupul rețin un timp limitat iubirea, alte iubiri le cuceresc ușor, dar sufletul nu va uita niciodată o iubire trăită în toată plenitudinea ei. Si în suflet e unde îți rămân neșterse marile iubiri pe care le-ai simțit pana în măduva oaselor.  

Știu ca am mai zis-o, dar nu pot decât sa ma repet...Nu exista fericire mai mare pe aceasta lume decât sa iubești și sa fii iubit... Iar dacă exista cineva dispus sa ma contrazică, e evident ca acel cineva n-a iubit o zi în viata lui...         



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Când treci de la 3 orgasme pe an la 3 pe weekend...

Cred că am mai afirmat anterior că nu sunt genul de femeie pentru care un orgasm e ceva firesc și de așteptat în orice condiții, ba din c...